Geaccrediteerde nascholing
Menu

Zomeraanbieding voor Zorgprofessionals!       

Neem nu een abonnement op Praktische Pediatrie en profiteer van onze zomeractie! Deze zomer bieden wij maar liefst 20% korting op je eerste jaarabonnement. Extra punten nodig? Grijp dan nu je kans en ontvang ook 20% korting op de jaargang 2023 & 2024.

Let op: Deze actie loopt tot en met zondag 1 september 2024. Zorg dat je er snel bij bent, want deze aanbieding geldt ook voor AIOS en is te combineren met de ledenkortingen. Echter, het combineren van twee acties is niet mogelijk.

Mis deze unieke kans niet en verzeker jezelf van waardevolle accreditatiepunten tegen een gereduceerd tarief!

praktische_pediatrie.jpg

 

Lid worden

Een abonnement op Praktische Pediatrie biedt u het volgende:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift Praktische Pediatrie;
  • 4 e-learnings op basis van vier hoofdartikelen per editie (4 punten per editie);
  • onbeperkt toegang tot deze website.

Tarieven:

  • Een jaarabonnement kost voor kinderartsen, jeugdartsen en verpleegkundig specialisten € 347,71 (exclusief BTW), € 379,00 (inclusief 9% BTW) per jaar;
  • Voor AIOS is het ook mogelijk een abonnement af te nemen zonder de nascholing met kennistoetsen. Dit abonnement kost € 173,85 (exclusief BTW), € 189,50 (inclusief 9% BTW) per jaar.
  • NVK en Prelum hebben de afspraak gemaakt dat Praktische Pediatrie vanaf 2021 verplicht wordt gesteld voor alle AIOS, waarbij een gereduceerd jaartarief geldt van € 122,- (inclusief 9% BTW).

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2024.