Geaccrediteerde nascholing
Menu

Over abonnementen

Wat houdt een abonnement op Praktische Pediatrie in?

Een abonnement op Praktische Pediatrie biedt u het volgende:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift Praktische Pediatrie;
  • 4 e-learnings per editie (4 punten per editie);
  • onbeperkt toegang tot deze website;
  • Korting op het Nationaal Congres Praktische Pediatrie

Wat kost een abonnement op Praktische Pediatrie?

De actuele prijzen van een abonnement vind u op de abonneren pagina. 

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2022.

Mag ik artikelen uit Praktische Pediatrie zelf verspreiden?

Nee, dat mag niet zonder toestemming. Alle inhoud van Praktische Pediatrie is auteursrechtelijk beschermd. Maar heeft u toch artikelen of afbeeldingen nodig uit Praktische Pediatrie? Bijvoorbeeld voor een refereeravond, onderwijs, een reader, begeleiding van AIOS of nascholingsactiviteiten? Neem dan via dit formulier contact met ons op. Wij zullen u dan binnen zeven werkdagen op de hoogte brengen van de voorwaarden.

Is Praktische Pediatrie alleen bedoeld voor kinderartsen?

Nee, Praktische Pediatrie biedt eveneens zeer interessante leerstof voor consultatiebureau-artsen, kinderverpleegkundigen, huisartsen en AIOS. Jeugdartsen kunnen de door de NVK geaccrediteerde nascholing opvoeren in hun vrije ruimte.

Is toegang tot de website van Praktische Pediatrie via onze bibliotheek mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. Praktische Pediatrie is een individuele vorm van nascholing. Het is niet toegestaan om via de bibliotheek (of andere afdeling) inloggegevens van een abonnement te delen. Natuurlijk is een abonnement op alleen het papieren tijdschrift voor de bibliotheek wel mogelijk. De abonnementsprijs hiervan is € 848,62 (exclusief BTW), € 925,- (inclusief 9% BTW) per jaar.

Ik wil voor alle kinderartsen in mijn ziekenhuis een collectief abonnement op Praktische Pediatrie nemen. Kan dat? En is dat voordeliger?

Dat kan zeker en het is in ieder geval zeer voordelig. U kunt een offerte aanvragen bij de uitgeverij (klantenservice@praktischepediatrie.nl).

Ik woon in het buitenland en wil alleen het nascholingstijdschrift Praktische Pediatrie ontvangen. Wat kost dit?

Voor Nederlandstalige kinderartsen in het buitenland is Praktische Pediatrie bijzonder geschikt. De e-learning is immers online te benaderen van waar dan ook ter wereld. U betaalt dezelfde abonnementsprijs als Nederlandse abonnees. Maar u betaalt ook de werkelijke verzendkosten voor het tijdschrift en de certificaten die bij de kennistoets horen.

De toeslagen voor het buitenland zijn:

  • binnen Europa € 44,50
  • buiten Europa  € 59,50

Mijn partner is ook kinderarts. Wij hoeven maar één tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

Praktische Pediatrie is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor Praktische Pediatrie zitten in de totstandkoming van de verschillende onderdelen en niet zozeer in de druk en verzendkosten van een tijdschrift. Wij geven in dit scenario dus geen korting.

Is Praktische Pediatrie echt onafhankelijk van enige beïnvloeding vanuit de farmaceutische industrie?

Redactie en uitgever garanderen volledige redactionele onafhankelijkheid. Geen van de onderdelen van de site of het tijdschrift wordt gesponsord. In het tijdschrift worden advertenties opgenomen die geheel los staan van de inhoud.