Geaccrediteerde nascholing
Menu

Accreditatie & GAIA

NVK

Praktische Pediatrie is geaccrediteerd voor 4 punten per aflevering door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK).

U kunt bij 4 artikelen een e-learning maken. Elk artikel is geaccrediteerd voor 1 punt. U kunt dus maximaal 4 punten per tijdschrifteditie halen.

AJN

De scholingen op het gebied van de kindergeneeskunde die geaccrediteerd zijn door de NVK worden door de SGRC erkend als geaccrediteerde scholingen. Deze scholingen kunnen ook gebruikt worden bij de aanvraag voor herregistratie, want een deel van de vereiste  geaccrediteerde scholingen mogen buiten het gebied van de JGZ vallen, mits relevant voor de JGZ, en dat zijn scholingen voor kinderartsen meestal wel.

GAIA

Met ingang van 1 januari 2008 worden de resultaten van gemaakte kennistoetsen voor leden van de NVK via GAIA automatisch verwerkt in de persoonlijke dossiers van abonnees. U kunt bij uw gegevens uw BIG-nummer invoeren. Leden van de AJN kunnen het certificaat dat elektronisch wordt verstrekt opvoeren bij herregistratie. Heeft u vragen over GAIA? Stuur ons een e-mail: gaia@prelum.nl.

 

E-learning

* alleen voor abonnees
rekentools_icon.png Ga naar onze praktische
Online Rekentools