Geaccrediteerde nascholing
Menu

PedTalks 2022

De PedTalks keerden in 2022 weer terug op locatie tijdens het NVK Congres in Arnhem. Károly Illy, Rob Pieters, Nupur Kohli, Tijs Stehmann en Sara Sahba vertelden over hun werk en ervaringen. Bekijk hier alle PedTalks.Károly Illy - Kinderarts in Tiel, Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen en lid van het voormalige Outbreak Management Team.

Thema: Twee jaar Corona, het OMT, social media en de politiek.

Rob Pieters - Chief Medical Officer, lid raad van bestuur en kinderoncoloog bij Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie.

Thema: Concentratie van zorg begint of eindigt bij jezelf.

 Nupur Kohli – Arts, medisch adviseur Achmea, auteur van Chill! How to survice stress and improve personal and professional productivity en toezichthouder Unicef Nederland.

Thema: Stress in de zorg.

 Tijs Stehmann – AIOS-kindergeneeskunde Emma Kinderziekenhuis Amsterdam en mede-oprichter Dokter Media

Thema: Het ideale ziekenhuis.

 Sara Sahba – Arts-assistent kindergeneeskunde en medeoprichter EKANN.

Thema: De zorg voor vluchtelingkinderen.


 Een PedTalk is een inspirerend verhaal over datgene wat je bezighoudt, wat je graag met kinderartsen wilt delen en waarmee je ze inspireert en uitdaagt om ‘’outside the box’’ te denken en om in de toekomst zelf een ‘’idea worth spreading’’ te presenteren. Tijdens het NVK Congres 2015 werden voor het eerst de Praktische Pediatrie PedTalks georganiseerd.

De videoregistraties kunt u hiernaast bekijken.